Chauffageketel installeren? We zijn al op weg!

Verwarmingsketels: zuinig, slim en budgetvriendelijk

Een moderne chauffageketel doet geruisloos zijn werk. De thermostaat houdt automatisch rekening met de omgevingstemperatuur en is slim in energie besparen. Maar eerst hebt u advies nodig om de juiste cv-ketel te installeren.Wij geven u raad voor de meest milieu- en budgetvriendelijke keuze.

Bij MB Service & Onderhoud zijn we gespecialiseerd in

  • installatie condensatieketels (vloer- en wandmodellen),
  • installatie hoogrendementsketels op aardgas en mazout,
  • installatie elektrische warmwaterboilers en gasboilers.

 

Installatie verwarming van topmerken

Wilt u een verwarmingsketel laten installeren of een complete verwarmingsoplossing in uw woning integreren? Dan doet u dat het best met topmerken in centrale verwarming.
Daarom werkt MB Service & Onderhoud uitsluitend met Viessmann en Vaillant.
Ze vernieuwen hun assortiment chauffageketels voortdurend en bieden altijd ondersteuning.

  • Viessmann: een internationale en toonaangevende fabrikant van systemen voor verwarming. Viessmann is gespecialiseerd in duurzame en zuinige verwarmingsketels en verwarmingstoestellen met alle energiedragers: gas, olie, warmtepomp, hout en zon.
  • Vaillant: een Duitse producent van condensatieketels op gas, warmtepompen, systemen op zonne-energie en warmtepompboilers. Ideaal voor uw complete verwarming, sanitair, warm water en koeling.

 

Onderhoud chauffageketels alle merken

Hebt u een cv-ketel van een ander merk staan?
Wees gerust, we onderhouden elke verwarmingsketel van elk merk.
En u kunt rekenen op onze service in heel Limburg.

 

Regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel …

  • is verplicht: bij stooktoestellen op gas (aardgas, butaan, propaan) tweejaarlijks onderhoud en stooktoestellen op stookolie (mazout) of vaste brandstof (hout, pellets, steenkool, …) jaarlijks onderhoud.
  • verlengt de levensduur van uw chauffageketel,
  • beschermt uw veiligheid en gezondheid,
  • draagt bij tot een beter leefmilieu.

 

Hernieuwbare technieken voor verwarming

Met een hybride installatie – bijvoorbeeld de combinatie van een warmtepomp met een gasinstallatie – bent u klaar voor de eisen die de energierevolutie aan een verwarmingssysteem stelt.

Bouwt u een nieuwe woning of bent u van plan uw verwarming volledig te vernieuwen? Vraag ons de mogelijkheden voor een hybride verwarmingsinstallatie. Door zo’n installatie speelt u op lange termijn in op de onvermijdelijke schommelingen in de prijzen van verschillende energiedragers.

Verwarming installeren in uw woning? Neem contact op.