20 Jaar
HVAC-manschap

Ontmoet Bart Myny, de energieke motor achter MB Service & Onderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak, schittert deze alleskunner in verwarming en sanitair. Bart blijft altijd koel bij verwarmingsproblemen, bedenkt kranige oplossingen voor lekkages en roept verstopte afvoeren een halt toe. Als vakman voelt hij zich het best onderweg, van de ene klus naar de andere, met tevreden klanten in zijn achteruitkijkspiegel en jouw uitdaging in het vooruitzicht. Klaar voor actie? Neem nu contact op!

Maak een afspraak
about-us-img-1about-us-img-2

Onze troeven

Topkwaliteit als standaard

Wij omarmen enkel de beste systemen op de markt, gemaakt door merken met een bewezen staat van dienst. Dit betekent minder zorgen voor jou.

Voorliefde voor perfectie

Bij ons is elk systeem een meesterwerk van zorgvuldige installatie. Onze onberispelijke afwerking is de norm, geen uitzondering.

Transparantie vanaf de start

Geen ivoren toren. Wel korte lijnen. Als zelfstandige is Bart jouw enige contactpersoon, van het allereerste contact tot de nazorg. Duidelijk, persoonlijk en zonder gedoe.

Onze aanpak voor jou

Laat van je horen

Heb je een klus voor ons? Stuur een bericht via Whatsapp, een e-mail of vul het contactformulier in. Vertel ons kort wat je wilt laten doen.

Persoonlijk babbeltje

Zodra we je bericht ontvangen, contacteren we je zo snel mogelijk. We willen alles horen over je project, in de kleinste details.

Offerte, niet in geheimtaal

Wij schotelen je een offerte voor die glashelder is. Geen verrassingen, enkel eerlijke prijzen. We leggen alles netjes uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wij gaan voor je aan de slag

Akkoord met onze offerte? Dan plannen we een afspraak in. MB Service & Onderhoud zet de turbo erop om jouw project te verwezenlijken.

Lokaal én verder

Van Maaseik tot aan de horizon. Of toch zeker provincie Limburg. Onze handige bestelbus parkeert overal zonder gedoe, in centrumsteden als Genk en Hasselt, pittoreske landelijke gebieden zoals Borgloon en Peer, en alle plaatsen daartussenin.